In mijn praktijk, kijk ik naar het gehele mens en wat voor dat mens individueel het best passend is. Als coach loop ik een tijdje met u mee.   Door even stil te staan en uw leven te overzien. Tegenstrijdig? Dat lijkt zo. Soms heb je het nodig of er behoefte aan om stil te staan bij jezelf en je leven in perspectief te brengen. Je loopt vast in je werk of je gezin, je hebt te weinig energie, je zou ander werk willen of anders in je werk willen staan. Dan kan het nodig zijn om iemand in te schakelen.
Als coach help ik je om bij jezelf stil te staan, houd ik je een spiegel voor, stel je kritische, confronterende vragen om helder te krijgen welke ontwikkeling gewenst is en hoe je jezelf in beweging kunt zetten. Ik loop met je mee in je ontwikkeling, volg je kritisch en steun je in de stappen die je zet met als doel dat je zonder mij weer verder kunt.
Een coaching traject bij mij, kan bestaan uit zowel mentale gesprekken en of fysieke behandelingen, afhankelijk van wat u zelf nodig heeft.

Bij de eerste afspraak beginnen we met een intake gesprek, waarin helder zal worden wat uw klachten en of wensen zijn en op welke manier ik u het beste kan ondersteunen. Bij de vervolgafspraken gaan we op genoemde vlakken dieper in, om samen te werken naar een passend eindresultaat. Als de gewenste resultaten zijn behaald, komen we bij het slotgesprek. Bij dit gesprek gaan we kijken waar u stond bij de intake, welke stappen er zijn ondernomen en waar u nu staat. De tijd van met u meelopen is dan niet meer nodig en de geleerde tools, zullen u op uw verdere weg ondersteunen.