Zoals u op voorgaande pagina`s heeft kunnen lezen werk ik voornamelijk Holistisch, mijn behandelingen en sessies zullen dan ook op u als het gehele mens georiënteerd zijn. Hieronder een korte uitleg van de behandelingen en wat u kunt verwachten.

 

Coaching van het gezin:  soms gaat het even niet meer of word het allemaal teveel, de samenwerking tussen alle familieleden is dan even ver te zoeken. Mijn taak als coach is om gezamenlijk met u te kijken naar hoe we van alle individuen weer een harmonieus geheel kunnen maken. Dit kan d.m.v. gesprekken met het gehele gezin, waar er in het gesprek, tijd voor elkaar word genomen en geluisterd word naar elkaar en of individuele gesprekken om tot de kern van gedrag of obstakels te komen.  

 

Kindercoaching: Met Kindercoaching  staat het kind centraal, soms kan een kind een afwijking in de ontwikkeling laten zien en of gedrag laten zien dat u niet van uw kind gewend bent. Weet dat elk gedrag ergens vandaan komt, maar ook dat gedrag niet per definitie dan slecht is. Kinderen reageren vaak anders dan volwassenen op een gebeurtenis of verandering, als ouders wilt u graag dat uw kind gelukkig is en als er iets veranderd in het gedrag van uw kind, waar u op dat moment de vinger niet op kunt leggen, kan dat frustratie oproepen. Als kindercoach kijk ik samen met u wat er achter het gedrag zit. zonder oordeel en begripvol begeleiden we dan samen uw kind, naar een liefdesvol samenzijn met het gezin.

 

Massage therapie: De helende werking van massage is bij velen nog niet bekend. Spanningen of opgekropte emoties kunnen uw lichaam behoorlijk van slag brengen, gifstoffen bouwen zich op en kunnen allerlei klachten veroorzaken. Dmv verschillende massage technieken krijgt uw lichaam weer ademruimte en de mogelijkheid tot zelfgenezing. Oude emoties die in uw lichaam zijn opgeslagen kunnen we dmv massage en begeleide meditatie naar het oppervlak brengen om zodoende uw energetisch lichaam en fysieke lichaam weer in balans te brengen. 

De massage technieken die ik hanteer zijn:

:Thai massage.

: Drukpunt massage.

: ontspanning`s massage

: voetreflex massage.

 

Alternatieve geneeswijzen: Naast coaching kan in overleg met u ook alternatieve behandelingen toegepast worden, denkende aan: geleide meditatie, chakra healing, edelsteen therapie, fytologie en de BPA methode ( body scan positive affirmation).

Natuurgeneeskunde: op basis van kruiden en planten, kan ik u ook helpen onderliggende gezondheids klachten te verbeteren, om zodoende uw lichaam en genezingsproces proces te bevorderen.